
Varma lunch-vid-medelhavet mackan
Behöver du en semester? Fly till Medelhavet på 10 minuter! En varm baguette med pesto, parmaskinka, mozzarella och parmesan blir en perfekt verklighetsflykt och en fantastisk lunch.
4 personer
Ingredienser
1 st baguette
1 ask / 125g Président Rondelé Vitlök & Örter
100 g grön pesto
4 skivor parmaskinka
1 påse Galbani Mozzarella Mini á 150 g
2 dl riven Galbani Parmigiano Reggiano
Grönsaker, t ex oliver, soltorkade tomater och inlagd kronärtskocka
1 knippe färsk basilika
Gör så här
Dela baguetten i 10 cm långa bitar och dela dem från sidan nästan helt igenom. Vik ut brödet och bred ut färskosten. Rosta några minuter i het ugn eller grilla den i mackjärn. Klicka på peston och fördela ut all topping. Avsluta med basilikablad och servera direkt.